Chevrolet Cruze stationwagon klaar voor Genève

De Chevrolet Cruze stationwagon staat voor zijn wereldpremière op de 82e Internationale Autosalon van Genève. De stationwagon, de nieuwste carrosserievariant van Chevrolet’s populairste model, is een aanvulling op de sedan- en hatchbackversies.

De nieuwe motoren zullen vanaf de zomer van 2012 beschikbaar zijn voor de gehele Cruze-modelreeks. In aanvulling op de huidige 1.6-liter en 1.8-liter benzinemotoren en 2.0-liter dieselmotor zullen een nieuwe 1.4-liter turbo benzinemotor en een nieuwe 1.7-liter dieselmotor het motorenaanbod completeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Chevrolet Cruze stationwagon klaar voor Genève - Automobielmanagement.nl

Chevrolet Cruze stationwagon klaar voor Genève

De Chevrolet Cruze stationwagon staat voor zijn wereldpremière op de 82e Internationale Autosalon van Genève. De stationwagon, de nieuwste carrosserievariant van Chevrolet’s populairste model, is een aanvulling op de sedan- en hatchbackversies.

De nieuwe motoren zullen vanaf de zomer van 2012 beschikbaar zijn voor de gehele Cruze-modelreeks. In aanvulling op de huidige 1.6-liter en 1.8-liter benzinemotoren en 2.0-liter dieselmotor zullen een nieuwe 1.4-liter turbo benzinemotor en een nieuwe 1.7-liter dieselmotor het motorenaanbod completeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding