Opel komt met RAD e-bike in Geneve

Opel komt op de Zwitserse Autosalon vanaf 8 maart aanstaande met een concept van een elektrische fiets. Daarmee keert het merk terug naar zijn wortels. Opel begon 150 jaar geleden namelijk met de fabricage van fietsen.

De RAD e-bike is ontworpen om te kunnen profiteren van  de groeiende vraag naar elektrische fietsen. Bovendien refereert de fiets aan de geschiedenis van Opel gedurende zijn 150 jarig jubileumjaar, zo stelt Opel. Het is de eerste e-bike die wordt gebouwd volgens automotive principes in constructie en productie.  De RAD combineert pedaalkracht van de fietser met een elektromotor van 250 watt. De actieradius is 60 tot 145 kilometer. "E-bikes zullen een belangrijke rol gaan spelen in stedelijke transportconcepten van de toekomst, in combinatie met auto’s en bussen. De conceptfiets vloeit voort uit de elektrische driewieler RAK die vorig jaar op de IAA van Frankfurt werd getoond.  Opel zal in Geneve onder meer ook de compacte suv Mokka laten zien. De Mokka moet concurreren met auto’s als de Dacia Duster, Suzuki SX4 en Fiat Sedici.

Niet alles koek en ei bij Opel 

Marketingbaas Alain Visser gaat van Opel naar Chevrolet

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

geweldig mooi concept, deze e-bike, wanneer en waar is deze te koop?ben zeer geïnteresseerd!!

Geplaatst door: ans jeuring op
Opel komt met RAD e-bike in Geneve - Automobielmanagement.nl

Opel komt met RAD e-bike in Geneve

Opel komt op de Zwitserse Autosalon vanaf 8 maart aanstaande met een concept van een elektrische fiets. Daarmee keert het merk terug naar zijn wortels. Opel begon 150 jaar geleden namelijk met de fabricage van fietsen.

De RAD e-bike is ontworpen om te kunnen profiteren van  de groeiende vraag naar elektrische fietsen. Bovendien refereert de fiets aan de geschiedenis van Opel gedurende zijn 150 jarig jubileumjaar, zo stelt Opel. Het is de eerste e-bike die wordt gebouwd volgens automotive principes in constructie en productie.  De RAD combineert pedaalkracht van de fietser met een elektromotor van 250 watt. De actieradius is 60 tot 145 kilometer. "E-bikes zullen een belangrijke rol gaan spelen in stedelijke transportconcepten van de toekomst, in combinatie met auto’s en bussen. De conceptfiets vloeit voort uit de elektrische driewieler RAK die vorig jaar op de IAA van Frankfurt werd getoond.  Opel zal in Geneve onder meer ook de compacte suv Mokka laten zien. De Mokka moet concurreren met auto’s als de Dacia Duster, Suzuki SX4 en Fiat Sedici.

Niet alles koek en ei bij Opel 

Marketingbaas Alain Visser gaat van Opel naar Chevrolet

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

geweldig mooi concept, deze e-bike, wanneer en waar is deze te koop?ben zeer geïnteresseerd!!

Geplaatst door: ans jeuring op