Nieuwe VW Golf cabrio in Genève

De Volkswagen Golf GTI Cabriolet beleeft zijn wereldpremière op de Salon van Genève. De open Golf GTI beschikt over de 210 pk sterke 2.0 TSI-motor. De Golf GTI Cabriolet staat in juli bij de Volkswagen-dealer.

Het elektro-hydraulisch bediende dak van de Golf Cabriolet opent en sluit met een druk op de knop. Het openen duurt 9,5 seconden, het sluiten elf seconden. Openen en sluiten kan ook rijdend tot maximaal dertig km/u. Rolbeugels die in noodgevallen automatisch tevoorschijn komen, zijn standaard, net als side bags en een knieairbag.

De 210 pk tweeliter turbomotor zorgt voor een sprint naar honderd km/h in 7,3 seconden en de topsnelheid bedraagt 237 km/h. Het koppel van 280 Nm is beschikbaar tussen 1.700 en 5.300 tpm. Het officiële verbruik bedraagt 7,6 l/100 km (CO2: 177 g/km). Een handmatig bediende zes versnellingsbak is standaard, een DSG-transmissie een optie. De Golf GTI Cabriolet heeft typische GTI-details als de rood omrande honingraat-grille, bumpers met grote luchtinlaten vóór en een diffuser aan de achterzijde, sideskirts, dubbele uitlaat, donker getinte led-achterlichtunits en 17-inch lichtmetalen wielen (18-inch optioneel). Van binnen: sportstoelen met de kenmerkende Jacky-ruitbekleding, RVS-pedalen, de specifieke GTI-versnellingspook (aluminium) en een driespaaks met leer bekleed sportstuur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe VW Golf cabrio in Genève - Automobielmanagement.nl

Nieuwe VW Golf cabrio in Genève

De Volkswagen Golf GTI Cabriolet beleeft zijn wereldpremière op de Salon van Genève. De open Golf GTI beschikt over de 210 pk sterke 2.0 TSI-motor. De Golf GTI Cabriolet staat in juli bij de Volkswagen-dealer.

Het elektro-hydraulisch bediende dak van de Golf Cabriolet opent en sluit met een druk op de knop. Het openen duurt 9,5 seconden, het sluiten elf seconden. Openen en sluiten kan ook rijdend tot maximaal dertig km/u. Rolbeugels die in noodgevallen automatisch tevoorschijn komen, zijn standaard, net als side bags en een knieairbag.

De 210 pk tweeliter turbomotor zorgt voor een sprint naar honderd km/h in 7,3 seconden en de topsnelheid bedraagt 237 km/h. Het koppel van 280 Nm is beschikbaar tussen 1.700 en 5.300 tpm. Het officiële verbruik bedraagt 7,6 l/100 km (CO2: 177 g/km). Een handmatig bediende zes versnellingsbak is standaard, een DSG-transmissie een optie. De Golf GTI Cabriolet heeft typische GTI-details als de rood omrande honingraat-grille, bumpers met grote luchtinlaten vóór en een diffuser aan de achterzijde, sideskirts, dubbele uitlaat, donker getinte led-achterlichtunits en 17-inch lichtmetalen wielen (18-inch optioneel). Van binnen: sportstoelen met de kenmerkende Jacky-ruitbekleding, RVS-pedalen, de specifieke GTI-versnellingspook (aluminium) en een driespaaks met leer bekleed sportstuur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding