De goedkoopste auto ter wereld bereikt daarmee een nieuwe mijlpaal want nu komt goedkoop autorijden echt dichtbij, zegt Benno Nekeman van Blij dat ik Rij: "We hebben de Tata Nano naar Nederland gehaald om te testen hoe die zich zou houden en of we er in Europa ook het woord ‘auto’ aan mochten verbinden. Dat blijkt nu dus zo te zijn. De Nano is nu onze mascotte voor voordelig autorijden want daar staat we als Blij dat ik Rij onder meer voor."  Na de import zijn overigens wel enkele modificaties aangebracht om de toelating mogelijk te maken. En de Nano is niet te bestellen maar er is wel een handleiding beschikbaar om de auto zelf te importen. 

BlijdatikRij.nl is een consumentenorganisatie om autorijden voordeliger en gemakkelijker te maken. Blij dat ik Rij opende vorig jaar een vergelijkingssite voor auto onderhoud op basis van custom made offertes door aangesloten bedrijven. In april dit jaar lanceerde de club een brandstofcollectief als reactie op de stijgende brandstofprijzen. Men beweert ondertussen tienduizend aanmeldingen te hebben.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding