Playboy brengt lijst 25 belangrijkste auto’s

Mannenblad Playboy heeft in zijn laatste Amerikaanse editie een lijst van 25 auto’s gepubliceerd die men ziet als de belangrijkste en meest indrukwekkende in de geschiedenis.

De lijst is door Playboy-redacteuren samengesteld, dus uiteindelijk net zo discutabel als de meeste andere lijsten.  Natuurlijk zijn er zeldzame auto’s als de Ferrari GTO en de BMW 507 en cultauto’s als de Kever en de Porsche 911 en iconen als de Mercedes SL 300 (vleugeldeur) en Chevrolet Corvette. De prijzen van de auto’s variëren van zevenduizend dollar tot 35 miljoen dollar en de bouwjaren gaan terug tot de jaren veertig van de vorige eeuw.  Het Duitse tijdschrift auto motor und sport heeft foto’s van de hele lijst bij elkaar gezocht. Lezers kunnen ook commentaar leveren en auto’s aandragen.

Playboy brengt lijst 25 belangrijkste auto’s - Automobielmanagement.nl

Playboy brengt lijst 25 belangrijkste auto’s

Mannenblad Playboy heeft in zijn laatste Amerikaanse editie een lijst van 25 auto’s gepubliceerd die men ziet als de belangrijkste en meest indrukwekkende in de geschiedenis.

De lijst is door Playboy-redacteuren samengesteld, dus uiteindelijk net zo discutabel als de meeste andere lijsten.  Natuurlijk zijn er zeldzame auto’s als de Ferrari GTO en de BMW 507 en cultauto’s als de Kever en de Porsche 911 en iconen als de Mercedes SL 300 (vleugeldeur) en Chevrolet Corvette. De prijzen van de auto’s variëren van zevenduizend dollar tot 35 miljoen dollar en de bouwjaren gaan terug tot de jaren veertig van de vorige eeuw.  Het Duitse tijdschrift auto motor und sport heeft foto’s van de hele lijst bij elkaar gezocht. Lezers kunnen ook commentaar leveren en auto’s aandragen.