Met de Trax doet Chevrolet zijn intrede in het groeiende marktsegment van kleine SUV’s en biedt volgens de importeur de flexibiliteit, een gunstig brandstofverbruik en de handling van een personenwagen, zaken waar stedelingen prijs op stellen," zegt Susan Docherty, President en Managing Director van Chevrolet Europe. Met ruimte voor vijf passagiers en de nodige bagageruimte voldoet de Trax aan de verwachtingen meent zij. De Trax wordt gelverd in 140 landen. De kleine SUV zal in het voorjaar van 2013 in de Europese Chevrolet-showrooms arriveren, na de introductie in 2012 van de volledig nieuwe Chevrolet Malibu en de Cruze stationwagon. Met het nieuwe Chevrolet-gamma in de showrooms in heel Europa verwacht het merk de komende jaren door te groeien. Trax onderstreept volgens Chevrolet zijn SUV-kwaliteiten en -capaciteiten ten toon door een gespierd uiterlijk en een brede, atletische uitstraling. Het interieur is uitgevoerd volgens standaards die normaliter terug te vinden zijn in modellen uit een hogere klasse, aldus het management.