De organisatoren van de AutoRAI hebben de importeurs en andere standhouders gevraagd deze week nog duidelijkheid te verschaffen of ze aan de editie van volgend jaar meedoen of niet. Aan de hand van de reacties beslist de RAI donderdag of vrijdag of de AutoRAI 2013 doorgaat. Dat heeft een woordvoerder van de RAI desgevraagd laten weten. ‘’We wachten op de bevestiging van standhouders. Normaal gaat dat vlotter maar door het economisch klimaat laat het erg lang op zich wachten. Het moet over veel meer schijven en misschien is het ook zo dat ze allemaal op elkaar zitten te wachten. Maar wij moeten wel een groot evenement organiseren, we moeten geld gaan uitgeven dus we moeten nu wel duidelijkheid hebben.” De woordvoerder benadrukt dat er weliswaar nog niet veel toezeggingen zijn maar dat ook niet veel merkorganisaties nu al hebben laten weten dat ze niet zullen komen. ‘’Dat zijn er één of twee, meer niet. Dat hebben we bij de vorige edities ook meegemaakt. Maar als veel meer merken niet aanwezig zijn, zullen we het publiek teleurstellen en dat willen we uiteraard niet. Vandaar dat we nu een besluit willen nemen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding