Nieuwe koers voor autosportdivisie Nissan Nismo

Nissan Motor komt op 26 februari met nieuws over zijn toekomstplannen met de autosportdivisie Nismo. De aankondiging vindt plaats rondom de opening van de nieuwe Nismo-fabriek nabij de Japanse stad Yokohama.

Nismo heeft bijna dertig jaar ervaring in de autosport. Sinds kort voorziet het ook productieauto’s van een sportief Nismo-sausje. Hiermee worden de Nismo-producten voor bijvoorbeeld autosportliefhebbers en de miljoenen fans van computergames als Asphalt 7 en Gran Turismo 5 realiteit.  Nissan heeft geïnvesteerd in een nieuwe faciliteit, speciaal voor de Nismo-activiteiten. Een voormalige Nissan-fabriek bij Yokohama is gerenoveerd en de technische mogelijkheden zijn uitgebreid.

De eerste Nissan met een Nismo-sausje, de Juke Nismo, is al te koop in Europa en Japan. Binnenkort verschijnt de Juke Nismo ook op de Amerikaanse markt. De 370Z Nismo is de volgende en wordt begin maart op de Autosalon van Genève gepresenteerd.

Meer over Nismo in Automobiel Management nr. 3 van 22 februari.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe koers voor autosportdivisie Nissan Nismo - Automobielmanagement.nl

Nieuwe koers voor autosportdivisie Nissan Nismo

Nissan Motor komt op 26 februari met nieuws over zijn toekomstplannen met de autosportdivisie Nismo. De aankondiging vindt plaats rondom de opening van de nieuwe Nismo-fabriek nabij de Japanse stad Yokohama.

Nismo heeft bijna dertig jaar ervaring in de autosport. Sinds kort voorziet het ook productieauto’s van een sportief Nismo-sausje. Hiermee worden de Nismo-producten voor bijvoorbeeld autosportliefhebbers en de miljoenen fans van computergames als Asphalt 7 en Gran Turismo 5 realiteit.  Nissan heeft geïnvesteerd in een nieuwe faciliteit, speciaal voor de Nismo-activiteiten. Een voormalige Nissan-fabriek bij Yokohama is gerenoveerd en de technische mogelijkheden zijn uitgebreid.

De eerste Nissan met een Nismo-sausje, de Juke Nismo, is al te koop in Europa en Japan. Binnenkort verschijnt de Juke Nismo ook op de Amerikaanse markt. De 370Z Nismo is de volgende en wordt begin maart op de Autosalon van Genève gepresenteerd.

Meer over Nismo in Automobiel Management nr. 3 van 22 februari.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding