Renault Captur past in meerdere segmenten

De Captur is een nieuwe urban crossover van Renault. Het ontwerp heeft weliswaar kenmerkende SUV-eigenschappen als grote wielen, een hoge bodemvrijheid en grote spoorbreedtes maar is volgens de fabrikant ook in te delebn in de MPV- of harchbacksector.

De Renault Captur is iets langer dan de nieuwe Clio. De verschuifbare achterbank geeft de passagiers extra ruimte. De bagageruimte heeft een maximale capaciteit van 455 dm3 onder de hoedenplank. Verder heeft de auto een opberglade van elf liter die het traditionele dashboardkastje vervangt. Het Renault R-Link navigatie- en multimediasysteem geeft toegang tot internet. Renault heeft een catalogus met apps die in de auto zijn te gebruiken. De apps worden voortdurend geüpdate en aangevuld. De Captur is leverbaar met de benzinemotoren Energy TCe 90 (driecilinder 898 cc) en TCe 120 EDC (viercilinder 1198 cc). Deze laatste is alleen leverbaar in combinatie met de automatische EDC (Efficient Dual Clutch) versnellingsbak met dubbele koppeling. De Diesel Energy dCi 90 verbruikt 3,6 l/100 km en stoot 95 g C02/km uit. Daarmee krijgt de Captur vog van vrijstelling van wegenbelasting tot 2014. De Captur kent veel customize-mogelijkheden zoals Two-tone kleurstellingen, verschillende kleuren voor de wielen, een lichte en donkere interieurambiance, diverse bekledingen en specifieke interieur en exterieur thema’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault Captur past in meerdere segmenten - Automobielmanagement.nl

Renault Captur past in meerdere segmenten

De Captur is een nieuwe urban crossover van Renault. Het ontwerp heeft weliswaar kenmerkende SUV-eigenschappen als grote wielen, een hoge bodemvrijheid en grote spoorbreedtes maar is volgens de fabrikant ook in te delebn in de MPV- of harchbacksector.

De Renault Captur is iets langer dan de nieuwe Clio. De verschuifbare achterbank geeft de passagiers extra ruimte. De bagageruimte heeft een maximale capaciteit van 455 dm3 onder de hoedenplank. Verder heeft de auto een opberglade van elf liter die het traditionele dashboardkastje vervangt. Het Renault R-Link navigatie- en multimediasysteem geeft toegang tot internet. Renault heeft een catalogus met apps die in de auto zijn te gebruiken. De apps worden voortdurend geüpdate en aangevuld. De Captur is leverbaar met de benzinemotoren Energy TCe 90 (driecilinder 898 cc) en TCe 120 EDC (viercilinder 1198 cc). Deze laatste is alleen leverbaar in combinatie met de automatische EDC (Efficient Dual Clutch) versnellingsbak met dubbele koppeling. De Diesel Energy dCi 90 verbruikt 3,6 l/100 km en stoot 95 g C02/km uit. Daarmee krijgt de Captur vog van vrijstelling van wegenbelasting tot 2014. De Captur kent veel customize-mogelijkheden zoals Two-tone kleurstellingen, verschillende kleuren voor de wielen, een lichte en donkere interieurambiance, diverse bekledingen en specifieke interieur en exterieur thema’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding