Lancia werkt samen met Momodesign

Lancia is voor de Ypsilon en Delta weer de samenwerking aangegaan met het Milanese Momodesign. Een samenwerking die elegantie en sportiviteit combineert.

Het Italiaanse modemerk Momodesign is bekend van de modieuze helmen, horloges, brillen, schoenen en tassen. De speciale serie S is op bijzondere details te herkennen. Zo kenmerkt het exterieur van de Delta S zich onder meer door sportief gevormde bumpers en dorpelverbreders die in carrosseriekleur zijn uitgevoerd. Verder is gekozen voor matzwarte chroomelementen, donkere koplampen, 18-inch velgen, dubbele uitlaat in chroom en een hoogglanszwarte achterklep. Naast Zenith White, Magma Black en Zenith White/Eclipse Black two-tone zijn twee nieuwe metallic lakkleuren aan het pallet toegevoegd: Antracite Grey en two-tone Grey/Eclipse Black.De eigen styling geldt ook voor het interieur: een bekledingscombinatie in leder en stof voorzien van contrasterende donkerblauwe stiksels en een Momodesign-logo op de rugleuning. Verder is het glossy hoogglanszwarte middenconsole voorzien van matzwarte chroomelementen, terwijl wijzerplaten in geel zijn uitgevoerd. Bovenop de standaarduitrusting van de Delta is de S by Momodesign voorzien van cruisecontrol, dual-zone automatische airconditioning en elektrisch verstelbare spiegels.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lancia werkt samen met Momodesign - Automobielmanagement.nl

Lancia werkt samen met Momodesign

Lancia is voor de Ypsilon en Delta weer de samenwerking aangegaan met het Milanese Momodesign. Een samenwerking die elegantie en sportiviteit combineert.

Het Italiaanse modemerk Momodesign is bekend van de modieuze helmen, horloges, brillen, schoenen en tassen. De speciale serie S is op bijzondere details te herkennen. Zo kenmerkt het exterieur van de Delta S zich onder meer door sportief gevormde bumpers en dorpelverbreders die in carrosseriekleur zijn uitgevoerd. Verder is gekozen voor matzwarte chroomelementen, donkere koplampen, 18-inch velgen, dubbele uitlaat in chroom en een hoogglanszwarte achterklep. Naast Zenith White, Magma Black en Zenith White/Eclipse Black two-tone zijn twee nieuwe metallic lakkleuren aan het pallet toegevoegd: Antracite Grey en two-tone Grey/Eclipse Black.De eigen styling geldt ook voor het interieur: een bekledingscombinatie in leder en stof voorzien van contrasterende donkerblauwe stiksels en een Momodesign-logo op de rugleuning. Verder is het glossy hoogglanszwarte middenconsole voorzien van matzwarte chroomelementen, terwijl wijzerplaten in geel zijn uitgevoerd. Bovenop de standaarduitrusting van de Delta is de S by Momodesign voorzien van cruisecontrol, dual-zone automatische airconditioning en elektrisch verstelbare spiegels.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding