Een jury van experts (uit Nederland, België en Duitsland) en publiek beoordeelt de auto’s op functionele eigenschappen, prijs-kwaliteitverhouding, technische innovaties & gadgets en het ontwerp.

The New Motion is aanbieder van laadservices voor (onder andere) eigenaren van elektrische auto’s. Op de IAA introduceren verschillende autofabrikanten samen circa tien nieuwe elektrische modellen. Dat varieert van volledig elektrisch aangedreven tot aan plug-in hybrides. Iedereen kan op de website van The New Motion stemmen op de automodellen, quotes achterlaten en vragen doorgeven die op de beurs gesteld worden. Vervolgens kunnen de panelleden en het publiek op 10 september vanaf 09:00 tot middernacht op deze pagina hun stem uitbrengen.

Op 11 september zal de winnaar bekend worden gemaakt. Deze ontvangt dan op de beurs de ‘IAA Best EV 2013 Award’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding