BMW 3-serie verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2014

Op het Driving Business Event van Automobiel Management is bekendgemaakt dat de BMW 3-serie is verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2014. De aanmoedigingsprijs AMbitie ging dit keer naar de Mercedes A-Klasse.

Tijdens de bijeenkomst in Kasteel Vanenburg in Putten heeft de vakjury bekendgemaakt dat de BMW dit keer de felbegeerde praktijkprijs krijgt. De jury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen, fleetowners, vakjournalisten en een onafhankelijke leaseconsultant. Op de feestelijke bijeenkomst werd de prijs in ontvangst genomen door Jan-Christiaan Koenders, de directeur van BMW Group Nederland. De nieuwe A-Klasse van Mercedes is verkozen tot de AMbitie 2014. Deze prijs gaat naar een auto die als bijzonder kansrijk wordt gezien voor de zakelijke markt. Martin Hegeman van Mercedes-Benz Nederland nam de prijs in ontvangst.

De prijs Bestelauto van het Jaar 2014 ging naar Ford voor de Transit Custom.    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BMW 3-serie verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2014 - Automobielmanagement.nl

BMW 3-serie verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2014

Op het Driving Business Event van Automobiel Management is bekendgemaakt dat de BMW 3-serie is verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2014. De aanmoedigingsprijs AMbitie ging dit keer naar de Mercedes A-Klasse.

Tijdens de bijeenkomst in Kasteel Vanenburg in Putten heeft de vakjury bekendgemaakt dat de BMW dit keer de felbegeerde praktijkprijs krijgt. De jury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen, fleetowners, vakjournalisten en een onafhankelijke leaseconsultant. Op de feestelijke bijeenkomst werd de prijs in ontvangst genomen door Jan-Christiaan Koenders, de directeur van BMW Group Nederland. De nieuwe A-Klasse van Mercedes is verkozen tot de AMbitie 2014. Deze prijs gaat naar een auto die als bijzonder kansrijk wordt gezien voor de zakelijke markt. Martin Hegeman van Mercedes-Benz Nederland nam de prijs in ontvangst.

De prijs Bestelauto van het Jaar 2014 ging naar Ford voor de Transit Custom.    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding