De eerste coupéversies zijn op weg naar Nederland en staan vanaf januari bij Chevrolet-dealer Nefkens in Amersfoort, de exclusieve Corvette-dealer voor Nederland.

Voor het vaststellen van de Nederlandse prijzen was het wachten nog op de officiële CO2-waarde van de nieuwe C7, die uitkomt op 279 gram CO2 per kilometer. Het vermogen en koppel van de Corvette Stingray worden geleverd door de nieuwe 6.2-liter LT1 V8-motor. Die is goed voor 343 kW (466 pk) bij 6.000 tpm en een koppel van 630 Nm bij 4.600 tpm. Daarmee noteert de Corvette Stingray de hoogste vermogenswaarde ooit voor een standaard Corvette. Tot de prestatiecijfers behoren een acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/u in 4,2 seconden en 1,03G aan grip in bochten. Waarden die mede te danken zijn aan het Z51 performance pakket en de nieuwste magnetic ride control ophangingen die in Nederland standaard op de Corvette Stingray worden geleverd.