Fiat 500S gratis in Abarth race overall

Fiat brengt een ‘by Abarth’-versie van de 500 op de markt. Met dit pakket krijgt de 500S een extra sportief uiterlijk. Fiat biedt deze by Abarth-transformatie tijdelijk als gratis upgrade aan.

Om het sportieve karakter te benadrukken van de Fiat 500S is hij nu tijdelijk te combineren met het by Abarth-pakket. De Fiat 500S wordt dan uitgerust met speciale 16-inch Abarth-lichtmetalen velgen, striping op de motorkap, Abarth-achterspoiler en Abarth-sportpedalen. Het by Abarth-pakket heeft een waarde van vijfhonderd euro. Daarbij is de standaarduitrusting uitgebreid met de opties metallic lak, mistlampen vòòr en TomTom-voorbereiding.

Het ‘by Abarth’-pakket heeft verder geen invloed op de sportieve prestaties van de Fiat 500S. De TwinAir Turbo levert 85 pk vermogen, 145 Nm koppel en bereikt met de Fiat 500S een topsnelheid van 173 km/h. Dit jaar is de 500S by Abarth nog vrijgesteld van wegenbelasting, terwijl zakelijke rijders genieten van het lage bijtellingstarief van veertien procent. De Fiat 500S by Abarth is leverbaar vanaf 16.095 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fiat 500S gratis in Abarth race overall - Automobielmanagement.nl

Fiat 500S gratis in Abarth race overall

Fiat brengt een ‘by Abarth’-versie van de 500 op de markt. Met dit pakket krijgt de 500S een extra sportief uiterlijk. Fiat biedt deze by Abarth-transformatie tijdelijk als gratis upgrade aan.

Om het sportieve karakter te benadrukken van de Fiat 500S is hij nu tijdelijk te combineren met het by Abarth-pakket. De Fiat 500S wordt dan uitgerust met speciale 16-inch Abarth-lichtmetalen velgen, striping op de motorkap, Abarth-achterspoiler en Abarth-sportpedalen. Het by Abarth-pakket heeft een waarde van vijfhonderd euro. Daarbij is de standaarduitrusting uitgebreid met de opties metallic lak, mistlampen vòòr en TomTom-voorbereiding.

Het ‘by Abarth’-pakket heeft verder geen invloed op de sportieve prestaties van de Fiat 500S. De TwinAir Turbo levert 85 pk vermogen, 145 Nm koppel en bereikt met de Fiat 500S een topsnelheid van 173 km/h. Dit jaar is de 500S by Abarth nog vrijgesteld van wegenbelasting, terwijl zakelijke rijders genieten van het lage bijtellingstarief van veertien procent. De Fiat 500S by Abarth is leverbaar vanaf 16.095 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding