AutoSalon Rotterdam gaat morgen van start

De eerste editie van AutoSalon Rotterdam gaat morgen (vrijdag 29 november) van start. Bij de officiële opening wordt een Nederlands ‘urban voertuig’ gelanceerd met de naam Robster.

Merken als Audi, Jaguar, Maserati, Lexus, Opel, Lamborghini, Chevrolet, Citroën, Ford, Honda, Ferrari, Rolls-Royce en  Volvo presenteren hun nieuwste modellen op deze autobeurs die werd opgezet nadat bekend werd dat de AutoRai niet doorging. AutoSalon Rotterdam opent de deuren om 10.00 uur en om 12.00 uur vindt de officiële opening plaats. Met een optreden van Lee Towers en autocoureur Robert Doornbos wordt een innovatief urban voertuig van Nederlandse bodem ‘the Robster’ gelanceerd.

Drie partijen kozen AutoSalon Rotterdam om hun samenwerking te beklinken: Project A15, een samenwerking van Natuur & Milieu en Mileudefensie, Vereniging DOET, branchevereniging voor elektrische mobiliteit en In de Wal Auto’s.  DOET en Project A15 bieden tijdens AutoSalon Rotterdam een overstapservice voor ondernemers om voordelig elektrisch te gaan rijden. Op het ‘elektrisch rijden plein’ in de AutoSalon krijgen ondernemers direct geld geboden op hun huidige auto van In de Wal Auto’s. AutoSalon Rotterdam zegt een ‘ware belevenis voor een breder publiek dan autoliefhebbers’ te zijn. Daarvoor moeten lifestyle en kunst zorgen, plus de topmerken met gerelateerde producten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoSalon Rotterdam gaat morgen van start - Automobielmanagement.nl

AutoSalon Rotterdam gaat morgen van start

De eerste editie van AutoSalon Rotterdam gaat morgen (vrijdag 29 november) van start. Bij de officiële opening wordt een Nederlands ‘urban voertuig’ gelanceerd met de naam Robster.

Merken als Audi, Jaguar, Maserati, Lexus, Opel, Lamborghini, Chevrolet, Citroën, Ford, Honda, Ferrari, Rolls-Royce en  Volvo presenteren hun nieuwste modellen op deze autobeurs die werd opgezet nadat bekend werd dat de AutoRai niet doorging. AutoSalon Rotterdam opent de deuren om 10.00 uur en om 12.00 uur vindt de officiële opening plaats. Met een optreden van Lee Towers en autocoureur Robert Doornbos wordt een innovatief urban voertuig van Nederlandse bodem ‘the Robster’ gelanceerd.

Drie partijen kozen AutoSalon Rotterdam om hun samenwerking te beklinken: Project A15, een samenwerking van Natuur & Milieu en Mileudefensie, Vereniging DOET, branchevereniging voor elektrische mobiliteit en In de Wal Auto’s.  DOET en Project A15 bieden tijdens AutoSalon Rotterdam een overstapservice voor ondernemers om voordelig elektrisch te gaan rijden. Op het ‘elektrisch rijden plein’ in de AutoSalon krijgen ondernemers direct geld geboden op hun huidige auto van In de Wal Auto’s. AutoSalon Rotterdam zegt een ‘ware belevenis voor een breder publiek dan autoliefhebbers’ te zijn. Daarvoor moeten lifestyle en kunst zorgen, plus de topmerken met gerelateerde producten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding