De nieuwe Toyota Verso-S is behalve aan de LED-dagrijverlichting ook te herkennen aan de nieuwe projectorkoplampen. Voor een chiquere uitstraling is het bovenste deel van de dubbele grille voorzien van een chromen rand.

Toyota designers hebben ook de achterzijde van de Verso-S geretoucheerd door nieuwe achterlichtunits te tekenen. Ook hier past Toyota vanaf nu LED-techniek toe. Verder zijn nieuwe 16-inch lichtmetalen wielen beschikbaar en kan de MPV worden besteld in trendy Avantgarde Bronze metallic.

Met de introductie van de vernieuwde Verso-S, lanceert Toyota ook de Trend-uitvoering. De royale Verso-S Trend is gebaseerd op de Aspiration, maar biedt voor een meerprijs van vijfhonderd euro 16 inch lichtmetalen velgen, privacy glass achter, een groot Skyview Panoramisch dak en mistlampen voor. Wie de Trend koopt, spaart maar liefst 1.255 euro uit.

De standaarduitrusting omvat nu ook een waarschuwingssysteem voor een te lage bandenspanning. Het nieuwe multimediasysteem Toyota Touch 2 biedt een full colour touchscreen van 6.1 inch, Bluetooth voor handsfree bellen en het streamen van muziek en een USB-aansluiting. Een parkeerhulpcamera is in de meeste uitvoeringen standaard. Optioneel is het Toyota Touch 2 with Go navigatiesysteem leverbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding