Tot de basisuitvoering behoren onder meer led-dagrijverlichting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, een lichtsignaal bij afsluiten, cruise control met limiter (variabele snelheidsbegrenzing), een buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing,  een combi-instrument met monochroom lcd-display, een boordcomputer en elektrische ruitbediening. De forfour heeft bovendien standaard dynamic steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrenging.

De smart modellen kunnen vanaf 11 augustus bij de dealer besteld worden en staan op 22 november 2014 in de showroom. De topmotor – de 90 pk turbokrachtbron – volgt in december 2014, terwijl de twinamic-transmissie met dubbele koppeling in de lente van 2015 beschikbaar wordt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding