Ook de Beste Nieuwkomer (voorheen AMbitieprijs) wordt onthuld. Verder verschijnt die dag het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2014, een project van AM, RDC en VNA. De 130 pagina’s dikke uitgave verschijnt voor het zevende jaar op rij. Onderzoeker Eric Vousten doet tijdens de bijeenkomst verslag van de belangrijkste bevindingen.

De middag/avond is toegankelijk is voor genodigden uit de merkorganisaties, dealer(holdings), fleet en lease en aanverwante (toeleverende) bedrijven en dienstverleners. Zij krijgen morgen te horen welke modellen de opvolgers zijn van de BMW 3-serie, Ford Transit Custom en Mercedes A-Klasse. De prijzen worden toegekend door een jury die is samengesteld uit directieleden van grote leasemaatschappijen, fleetowners, vakjournalisten en een onafhankelijke leaseconsultant.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding