Gepantserde Cadillac Freddy Heineken bij Autotron

De gepantserde Cadillac Fleetwood van biermagnaat Freddy Heineken is in het weekeinde van 22 en 23 augustus te zien bij Autotron Rosmalen tijdens de zomereditie van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen.

Op het evenemententerrein en in de hallen van Autotron Rosmalen kan het publiek mooie en bijzondere uitvoeringen van auto’s, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden zien. De Cadillac Fleetwood van Freddy Heineken zal daarbij zeker de nodige aandacht trekken. De biermagnaat schafte in 1983 een nieuwe Cadillac aan die geheel gepantserd en beveiligd werd: met centimeters dik glas, stalen pinnen in de portieren en zelfs een zuurstoftank om een eventuele gasaanval te doorstaan.
Voor restaurateurs van oude twee- en vierwielers zijn er veel kramen te bezoeken. Misschien is net dat ene lang gezochte speciale onderdeeltje er te vinden. Maar wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs ook aan het juiste adres.

De beurs is geopend op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 12,50 euro per persoon. Kinderen tot 15 jaar gratis toegang.

 

Reacties

Deze cadillac is ook van Klaas Bruinsma geweest

Geplaatst door: Marco Leister op
Gepantserde Cadillac Freddy Heineken bij Autotron - Automobielmanagement.nl

Gepantserde Cadillac Freddy Heineken bij Autotron

De gepantserde Cadillac Fleetwood van biermagnaat Freddy Heineken is in het weekeinde van 22 en 23 augustus te zien bij Autotron Rosmalen tijdens de zomereditie van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen.

Op het evenemententerrein en in de hallen van Autotron Rosmalen kan het publiek mooie en bijzondere uitvoeringen van auto’s, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden zien. De Cadillac Fleetwood van Freddy Heineken zal daarbij zeker de nodige aandacht trekken. De biermagnaat schafte in 1983 een nieuwe Cadillac aan die geheel gepantserd en beveiligd werd: met centimeters dik glas, stalen pinnen in de portieren en zelfs een zuurstoftank om een eventuele gasaanval te doorstaan.
Voor restaurateurs van oude twee- en vierwielers zijn er veel kramen te bezoeken. Misschien is net dat ene lang gezochte speciale onderdeeltje er te vinden. Maar wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs ook aan het juiste adres.

De beurs is geopend op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 12,50 euro per persoon. Kinderen tot 15 jaar gratis toegang.

 

Reacties

Deze cadillac is ook van Klaas Bruinsma geweest

Geplaatst door: Marco Leister op