Nieuwe Sportage richtinggevend Kia

Kia onthult op 15 september tijdens de 2015-editie van de Frankfurt International Motor Show (IAA) als wereldprimeur de compleet nieuwe Kia Sportage.

Deze vierde generatie van de Kia Sportage onderscheidt zich door een nieuw design dat aanzienlijk verschilt van het vorige model. Volgens Kia creëert de nieuwe Sportage ‘visuele harmonie door een combinatie van scherpe  lijnen en een strak gevormde carrosserie’. Het design van de nieuwe Sportage – ontwikkeld in  het Europese designcentrum van Kia in Frankfurt –  is richtinggevend voor de stijl van alle toekomstige Kia-modellen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Sportage richtinggevend Kia - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Sportage richtinggevend Kia

Kia onthult op 15 september tijdens de 2015-editie van de Frankfurt International Motor Show (IAA) als wereldprimeur de compleet nieuwe Kia Sportage.

Deze vierde generatie van de Kia Sportage onderscheidt zich door een nieuw design dat aanzienlijk verschilt van het vorige model. Volgens Kia creëert de nieuwe Sportage ‘visuele harmonie door een combinatie van scherpe  lijnen en een strak gevormde carrosserie’. Het design van de nieuwe Sportage – ontwikkeld in  het Europese designcentrum van Kia in Frankfurt –  is richtinggevend voor de stijl van alle toekomstige Kia-modellen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding