"De nieuwe Opel Astra markeert een enorme stap voorwaarts in het C-segment als het gaat om efficiency, connectiviteit en sportiviteit", zegt Dr. Karl-Thomas Neumann bij de aankondiging van de wereldpremière van de nieuwe Opel Astra. De vijfde generatie van Opels bestseller wordt gepresenteerd in en rond de Astra Galaxy-vormige stand van ruim 3.300 vierkante meter.

"De nieuwe Opel Astra is lichter en compacter dan zijn voorganger, maar is toch ruimer van binnen. Hij is wendbaarder en demonstreert hoe Opel een nieuw tijdperk inluidt op het gebied van efficiency in deze klasse. De Astra wordt uitsluitend geleverd met de nieuwste generatie benzine- en dieselmotoren." Opel voorziet de Astra van talrijke veiligheids- en rijhulpsystemen, zoals de IntelliLux LED Matrix-verlichting die het mogelijk maakt om continu grootlicht te voeren zonder tegenliggers te verblinden. De nieuwe Astra is het eerste Opel-model dat vanaf de marktintroductie leverbaar is met de persoonlijke connectiviteits- en servicedienst OnStar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding