Finalisten Auto van het Jaar 2016 bekend

De finalisten van de Auto van het Jaar verkiezing zijn bekend gemaakt. Ze zijn geselecteerd uit een longlist van 35 auto’s.

De zeven finalisten zijn: Audi A4, BMW 7-serie, Jaguar XE, Mazda MX-5, Opel Astra, Skoda Superb en Volvo XC90.  De Jaguar XE werd eerder dit najaar door de jury van AM Zakenauto van het Jaar uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer 2016.

Om in aanmerking te komen voor de titel Auto van het Jaar moet een model niet alleen nieuw op de markt zijn verschenen maar ook in minstens vijf Europese landen te koop zijn. Kort voor aanvang van de autosalon van Geneve (3 t/m 13 maart 2016) zal bekend worden gemaakt wie de titel wint.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Finalisten Auto van het Jaar 2016 bekend - Automobielmanagement.nl

Finalisten Auto van het Jaar 2016 bekend

De finalisten van de Auto van het Jaar verkiezing zijn bekend gemaakt. Ze zijn geselecteerd uit een longlist van 35 auto’s.

De zeven finalisten zijn: Audi A4, BMW 7-serie, Jaguar XE, Mazda MX-5, Opel Astra, Skoda Superb en Volvo XC90.  De Jaguar XE werd eerder dit najaar door de jury van AM Zakenauto van het Jaar uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer 2016.

Om in aanmerking te komen voor de titel Auto van het Jaar moet een model niet alleen nieuw op de markt zijn verschenen maar ook in minstens vijf Europese landen te koop zijn. Kort voor aanvang van de autosalon van Geneve (3 t/m 13 maart 2016) zal bekend worden gemaakt wie de titel wint.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding