Beter zicht voor Ford GT

De aanstaande eigenaren van de Ford GT krijgen de laatste Ford-technologie voorgeschoteld. Zo krijgt de nieuwe supercar Corning onder meer Gorilla Glass hybride voorruit – een meer duurzame, krasbestendige ruit die dertig procent lichter is dan normaal glas.

Het door Ford en Corning ontwikkelde glas zal gebruikt worden voor zowel de voorruit als de cover voor het motorcompartiment. Het lagere gewicht zal, volgens Ford, resulteren in een beter weggedrag, verdere brandstofbesparing en een verminderde kans op glasbreuk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Beter zicht voor Ford GT - Automobielmanagement.nl

Beter zicht voor Ford GT

De aanstaande eigenaren van de Ford GT krijgen de laatste Ford-technologie voorgeschoteld. Zo krijgt de nieuwe supercar Corning onder meer Gorilla Glass hybride voorruit – een meer duurzame, krasbestendige ruit die dertig procent lichter is dan normaal glas.

Het door Ford en Corning ontwikkelde glas zal gebruikt worden voor zowel de voorruit als de cover voor het motorcompartiment. Het lagere gewicht zal, volgens Ford, resulteren in een beter weggedrag, verdere brandstofbesparing en een verminderde kans op glasbreuk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding