Opel brengt volledig elektrische Ampera-e in 2017

Opel introduceert volgend jaar een volelektrische Ampera-e. “General Motors en Opel zijn ervan overtuigd dat elektrisch aangedreven auto’s een bepalende rol spelen in toekomstige mobiliteit”, aldus ceo Mary Barra.

Het elektrische model maakt deel uit van het grootste productoffensief in de geschiedenis van Opel, met 29 nieuwe modellen tussen 2016 en 2020. De vijfdeurs Opel Ampera-e biedt plaats aan vijf personen en heeft ‘een grotere actieradius’ dan de meeste elektrische auto’s en hij wordt voor ‘een bereikbare prijs’ in de markt gezet, zo meldt Opel Nederland. "General Motors en Opel zijn ervan overtuigd dat elektrisch aangedreven auto’s een bepalende rol spelen in toekomstige mobiliteit. De baanbrekende technologie van de Ampera-e is een belangrijke stap op weg naar de realisatie van die visie", aldus Mary Barra, ceo van General Motors, tijdens de aankondiging van de auto op het CAR Symposium in Bochum.

De nieuwe Opel Ampera-e oogt compact maar het interieur is ‘verrassend ruim’ door de plaatsing van het accupakket in de bodem van de auto. 

 

 

 

  

 

 

.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Opel brengt volledig elektrische Ampera-e in 2017 - Automobielmanagement.nl

Opel brengt volledig elektrische Ampera-e in 2017

Opel introduceert volgend jaar een volelektrische Ampera-e. “General Motors en Opel zijn ervan overtuigd dat elektrisch aangedreven auto’s een bepalende rol spelen in toekomstige mobiliteit”, aldus ceo Mary Barra.

Het elektrische model maakt deel uit van het grootste productoffensief in de geschiedenis van Opel, met 29 nieuwe modellen tussen 2016 en 2020. De vijfdeurs Opel Ampera-e biedt plaats aan vijf personen en heeft ‘een grotere actieradius’ dan de meeste elektrische auto’s en hij wordt voor ‘een bereikbare prijs’ in de markt gezet, zo meldt Opel Nederland. "General Motors en Opel zijn ervan overtuigd dat elektrisch aangedreven auto’s een bepalende rol spelen in toekomstige mobiliteit. De baanbrekende technologie van de Ampera-e is een belangrijke stap op weg naar de realisatie van die visie", aldus Mary Barra, ceo van General Motors, tijdens de aankondiging van de auto op het CAR Symposium in Bochum.

De nieuwe Opel Ampera-e oogt compact maar het interieur is ‘verrassend ruim’ door de plaatsing van het accupakket in de bodem van de auto. 

 

 

 

  

 

 

.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding