Maserati Levante vanaf ruim een ton

Maserati heeft de vanafprijzen van de premium SUV Levante vrijgegeven. De prijslijst van de Levante, die dit voorjaar bij de Nederlandse Maserati-dealers arriveert, start bij € 102.529.

De nieuwe SUV van Maserati is gebaseerd op de onderstelarchitectuur van de Quattroporte en Ghibli. De techniek van de Levante is afgestemd op buitengewone prestaties, zowel op het asfalt als offroad. De wielophanging is gekoppeld aan elektrisch aangestuurde dempers en luchtvering met vijf rijniveaus. Ook beschikt de Levante over het laagste zwaartepunt van alle auto’s in dit segment, wat een uitstekende gewichtsverdeling oplevertt over de voor- en achteras

 

Levante Diesel en Levante S

De Levante wordt geleverd met een 3.0-liter V6 biturbo benzinemotor met 430 pk en een 275 pk sterke 3.0-liter V6 turbodieselmotor. Beide motoren zijn gekoppeld aan de ‘Q4′ intelligente vierwielaandrijving en een 8-traps automaat. De Levante S (430 pk) heeft voor de sprint van 0 naar 100 km/h 5,2 seconden nodig, de topsnelheid bedraagt 264 km/u. De Levante Diesel (275 pk) voltooit de sprint van 0 naar 100 km/u in 6,9 seconden heeft een topsnelheid van 230 km/u.

Voor de Levante zijn twee uitrustingspakketten verkrijgbaar: het Luxury-Package en een Sport-Pack. Daarnaast biedt Maserati keuze uit een groot aantal geavanceerde rijassistentiesystemen, waaronder een adaptieve cruise control met automatische Start&Stop-functie, forward collision warning, een automatisch remassistentiesysteem en lane departure warning. Op de optielijst staan onder meer een dodehoeksensor, een surround view-camera en een automatisch bediende achterklep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Maserati Levante vanaf ruim een ton - Automobielmanagement.nl

Maserati Levante vanaf ruim een ton

Maserati heeft de vanafprijzen van de premium SUV Levante vrijgegeven. De prijslijst van de Levante, die dit voorjaar bij de Nederlandse Maserati-dealers arriveert, start bij € 102.529.

De nieuwe SUV van Maserati is gebaseerd op de onderstelarchitectuur van de Quattroporte en Ghibli. De techniek van de Levante is afgestemd op buitengewone prestaties, zowel op het asfalt als offroad. De wielophanging is gekoppeld aan elektrisch aangestuurde dempers en luchtvering met vijf rijniveaus. Ook beschikt de Levante over het laagste zwaartepunt van alle auto’s in dit segment, wat een uitstekende gewichtsverdeling oplevertt over de voor- en achteras

 

Levante Diesel en Levante S

De Levante wordt geleverd met een 3.0-liter V6 biturbo benzinemotor met 430 pk en een 275 pk sterke 3.0-liter V6 turbodieselmotor. Beide motoren zijn gekoppeld aan de ‘Q4′ intelligente vierwielaandrijving en een 8-traps automaat. De Levante S (430 pk) heeft voor de sprint van 0 naar 100 km/h 5,2 seconden nodig, de topsnelheid bedraagt 264 km/u. De Levante Diesel (275 pk) voltooit de sprint van 0 naar 100 km/u in 6,9 seconden heeft een topsnelheid van 230 km/u.

Voor de Levante zijn twee uitrustingspakketten verkrijgbaar: het Luxury-Package en een Sport-Pack. Daarnaast biedt Maserati keuze uit een groot aantal geavanceerde rijassistentiesystemen, waaronder een adaptieve cruise control met automatische Start&Stop-functie, forward collision warning, een automatisch remassistentiesysteem en lane departure warning. Op de optielijst staan onder meer een dodehoeksensor, een surround view-camera en een automatisch bediende achterklep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding