‘Aanvraag indienen’ voor nieuwe Ford GT

Ford brengt een nieuwe GT op de markt die rond de 450.000 dollar gaat kosten. Ford wil de auto zo exclusief mogelijk houden en bouwt er ook maar 250 per jaar.

Kopen gaat dan ook niet zo maar – als je het al kunt betalen – want Ford vraagt potentiele klanten om eerst een aanvraagformulier in te vullen. De ‘kandidaat’ moet zich eerst registeren en dan onder meer aangeven of hij/zij eerder een Ford GT heeft gehad maar ook ‘hoe invloedrijk je bent voor het grotere publiek’. Is de aanvraag eenmaal goedgekeurd, dan wordt de potentiele klant gebeld door iemand van wat Ford noemt de GT Consierge Service, in gewone taal een autoverkoper. "Voor ons zijn GT-klanten sterke ambassadeurs voor Ford Motor Company en we kijken er naar uit om hen de service te bieden die net zo onderscheidend is als de auto zelf," legt Henry Ford III uit.
Wie interesse heeft: aanvragen via FordGT.com kan nog tot 12 mei.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

‘Aanvraag indienen’ voor nieuwe Ford GT - Automobielmanagement.nl

‘Aanvraag indienen’ voor nieuwe Ford GT

Ford brengt een nieuwe GT op de markt die rond de 450.000 dollar gaat kosten. Ford wil de auto zo exclusief mogelijk houden en bouwt er ook maar 250 per jaar.

Kopen gaat dan ook niet zo maar – als je het al kunt betalen – want Ford vraagt potentiele klanten om eerst een aanvraagformulier in te vullen. De ‘kandidaat’ moet zich eerst registeren en dan onder meer aangeven of hij/zij eerder een Ford GT heeft gehad maar ook ‘hoe invloedrijk je bent voor het grotere publiek’. Is de aanvraag eenmaal goedgekeurd, dan wordt de potentiele klant gebeld door iemand van wat Ford noemt de GT Consierge Service, in gewone taal een autoverkoper. "Voor ons zijn GT-klanten sterke ambassadeurs voor Ford Motor Company en we kijken er naar uit om hen de service te bieden die net zo onderscheidend is als de auto zelf," legt Henry Ford III uit.
Wie interesse heeft: aanvragen via FordGT.com kan nog tot 12 mei.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding