Voor de carrosserie worden nieuwe panelen gebruikt die zo clean mogelijk wordt opgebouwd. Tegelijkertijd krijgt de koets extra versterkingen om de rij-eigenschappen naar een nog hoger niveau te tillen. Luxe interieurafwerking en betere geluidsisolatie dragen bij aan de dagelijkse bruikbaarheid van de Mini Remastered.

Met Apple CarPlay & USB

Ook 21e eeuw is de koppeling met Apple CarPlay, Android Auto en een USB aansluiting. Instappen en wegrijden is mogelijk zonder sleutel. Onder de motorkap huist een klassieke 1275 cc viercilinder met 50% meer PK dan vroeger, gekoppeld aan een vierversnellingsbak. Het onderstel is bovendien verbeterd net als de remmen. David Brown Automotive belooft optimaal rijplezier en betrouwbaarheid.

De prijs van een Mini Remastered is nog niet bekend, maar het laat zich raden in de wetenschap dat aan een auto 1000 manuren worden besteed.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding