Eerste Tesla Model 3 komt volgende maand

Tesla zegt dat het ‘on track’ is om de eerste Model 3 volgende maand van de band te laten rollen. Tegelijkertijd zal ook de configurator waarmee kopers uit de opties kunnen kiezen online beschikbaar komen.

Het aantal opties is echter nogal beperkt, heeft CEO Elon Musk tijdens de aandeelhoudersvergadering van Tesla laten weten. "Eigenlijk gaat het om het kiezen van een kleur en welke maat wielen je wil. Dat is het zo’n beetje." Tesla wil de opties bij de nieuwe auto zo beperkt mogelijk houden om de productie zo veel mogelijk te stroomlijnen.

Les geleerd 

Wat dat betreft heeft Musk een les geleerd van de Model X waar het grote aanbod aan opties aanvankelijk tot veel vertraging bij de productie heeft geleid. Wel heeft hij toegezegd dat er op den duur meer keuzemogelijkheden rond Model 3 komen. Tesla wil echter eerst de productie op orde hebben om zo snel mogelijk aan de enorme berg uitstaande bestellingen voor de nieuwe auto te kunnen voldoen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eerste Tesla Model 3 komt volgende maand - Automobielmanagement.nl

Eerste Tesla Model 3 komt volgende maand

Tesla zegt dat het ‘on track’ is om de eerste Model 3 volgende maand van de band te laten rollen. Tegelijkertijd zal ook de configurator waarmee kopers uit de opties kunnen kiezen online beschikbaar komen.

Het aantal opties is echter nogal beperkt, heeft CEO Elon Musk tijdens de aandeelhoudersvergadering van Tesla laten weten. "Eigenlijk gaat het om het kiezen van een kleur en welke maat wielen je wil. Dat is het zo’n beetje." Tesla wil de opties bij de nieuwe auto zo beperkt mogelijk houden om de productie zo veel mogelijk te stroomlijnen.

Les geleerd 

Wat dat betreft heeft Musk een les geleerd van de Model X waar het grote aanbod aan opties aanvankelijk tot veel vertraging bij de productie heeft geleid. Wel heeft hij toegezegd dat er op den duur meer keuzemogelijkheden rond Model 3 komen. Tesla wil echter eerst de productie op orde hebben om zo snel mogelijk aan de enorme berg uitstaande bestellingen voor de nieuwe auto te kunnen voldoen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding