Nominatie voor Mitsubishi Eclipse Cross

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross is genomineerd voor de Gouden Stuurwiel-award in de categorie ‘Compacte SUV’s’. Dit jaar strijden 42 modellen om de overwinning in vijf categorieën.

‘Das Goldene Lenkrad’ wordt dit jaar voor de 41ste keer georganiseerd door het Duitse AutoBild en de ruim twintig daaraan gelieerde zustermagazines, waaronder AutoWeek. Voor de 2017-verkiezing zijn 42 modellen genomineerd in vijf categorieën. Voorwaarde voor deelname is dat de modellen dit jaar nieuw of in vernieuwde vorm op de markt verschijnen.

Kenmerkend voor de Gouden Stuurwiel-verkiezing is dat lezers van alle zusterbladen mogen stemmen welke modellen doorgaan naar de finale. De vier populairste modellen per categorie worden dan door de internationale jury van meer dan vijftig autojournalisten uitvoerig getest op het circuit. De winnaars van de verschillende categorieën worden op 8 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in Berlijn bekendgemaakt.

De compleet nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross wordt gepositioneerd tussen de ASX en Outlander en arriveert eind dit jaar op de Europese markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nominatie voor Mitsubishi Eclipse Cross - Automobielmanagement.nl

Nominatie voor Mitsubishi Eclipse Cross

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross is genomineerd voor de Gouden Stuurwiel-award in de categorie ‘Compacte SUV’s’. Dit jaar strijden 42 modellen om de overwinning in vijf categorieën.

‘Das Goldene Lenkrad’ wordt dit jaar voor de 41ste keer georganiseerd door het Duitse AutoBild en de ruim twintig daaraan gelieerde zustermagazines, waaronder AutoWeek. Voor de 2017-verkiezing zijn 42 modellen genomineerd in vijf categorieën. Voorwaarde voor deelname is dat de modellen dit jaar nieuw of in vernieuwde vorm op de markt verschijnen.

Kenmerkend voor de Gouden Stuurwiel-verkiezing is dat lezers van alle zusterbladen mogen stemmen welke modellen doorgaan naar de finale. De vier populairste modellen per categorie worden dan door de internationale jury van meer dan vijftig autojournalisten uitvoerig getest op het circuit. De winnaars van de verschillende categorieën worden op 8 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in Berlijn bekendgemaakt.

De compleet nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross wordt gepositioneerd tussen de ASX en Outlander en arriveert eind dit jaar op de Europese markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding