Volgens Vauxhall neemt de vraag naar automatische versnellingen snel toe, vooral van mensen die vaak in druk stadsverkeer moeten rijden. "Ik vertel geen geheim als ik zeg dat rijden in en rond Londen altijd al zenuwslopend is door de vele opstoppingen. Daarom bieden we graag een gratis upgrade naar een automatisch model in de hoop dat we het rijden in dit gebied een beetje soepeler kunnen maken. Wie in zo’n auto rijdt, hoeft zich in ieder geval niet langer te bekommeren over de versnellingen," zegt verkoopdirecteur Richard Collier.

Drie modellen 

Het aanbod geldt alleen voor drie modellen, de Astra SRi, de Mokka X Active en de Corsa Energy. Die worden met korting aangeboden door 23 dealers binnen de M25, de befaamde of beruchte rondweg van 187 kilometer om Londen. Acht dealers die aan die rondweg zelf gevestigd zijn mogen de upgrade ook gratis aanbieden, aldus Collier.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding