Stel uw auto samen met de RDC AM Carconfigurator

Zelf uw auto samenstellen met de RDC AM Carconfigurator. Deze professionele tool biedt u de mogelijkheid om verschillende modellen op een handige en duidelijke manier te vergelijken.

De RDC AM Carconfigurator heeft tienduizend uitvoeringen beschikbaar, inclusief betrouwbare en complete gegevens. Deze informatie komt direct van de bron en is dus altijd up-to-date. Er is voorzien in een speciale zakenauto – en bestelautoversie.

Alle gewenste opties en pakketten zijn via het overzichtelijke menu te kiezen. De RDC AM Carconfigurator bevat technische informatie en gegevens over de uitvoering – denk bijvoorbeeld aan kleur, interieur en exterieur. Dit alles wordt ondersteund met meerdere foto’s per model. AM geeft een ieder toegang tot de Carconfigurator. Doel is de berijder eenvoudig en snel te ondersteunen bij het samenstellen van een nieuwe (zaken)auto.

Klik HIER voor de Zakenauto Carconfigurator.

Klik HIER voor de Bestelauto Carconfigurator.

Stel uw auto samen met de RDC AM Carconfigurator - Automobielmanagement.nl

Stel uw auto samen met de RDC AM Carconfigurator

Zelf uw auto samenstellen met de RDC AM Carconfigurator. Deze professionele tool biedt u de mogelijkheid om verschillende modellen op een handige en duidelijke manier te vergelijken.

De RDC AM Carconfigurator heeft tienduizend uitvoeringen beschikbaar, inclusief betrouwbare en complete gegevens. Deze informatie komt direct van de bron en is dus altijd up-to-date. Er is voorzien in een speciale zakenauto – en bestelautoversie.

Alle gewenste opties en pakketten zijn via het overzichtelijke menu te kiezen. De RDC AM Carconfigurator bevat technische informatie en gegevens over de uitvoering – denk bijvoorbeeld aan kleur, interieur en exterieur. Dit alles wordt ondersteund met meerdere foto’s per model. AM geeft een ieder toegang tot de Carconfigurator. Doel is de berijder eenvoudig en snel te ondersteunen bij het samenstellen van een nieuwe (zaken)auto.

Klik HIER voor de Zakenauto Carconfigurator.

Klik HIER voor de Bestelauto Carconfigurator.