Van de 48 werknemers rijden er nu 24 in een nieuwe Nissan LEAF. Behalve voor woon-werkverkeer mogen de werknemers ook privéritjes maken met de elektrische auto. “De werknemers betalen een nettobijdrage van 150 euro per maand. Daar komt nog wel 4% bijtelling bovenop voor het privégebruik van de auto. Uiteraard draagt de Sloecentrale ook bij, maar de vergoeding is ongeveer hetzelfde als voor het huidige woon-werkverkeer met benzine- en dieselauto’s. Het is niet duurder”, zegt Kees Laban, commercieel en financieel manager van de Sloecentrale.

In deze kleuren is de Honda E te bestellen

Op de Engelse website van Honda zijn de kleuren van de nieuwe e vrijgegeven. Wie een reservering plaatst kan uit vijf carrosseriekleuren kiezen. Tot op heden zijn er al meer dan 15.000 reserveringen geplaatst voor de compacte, elektrische auto.

Honda levert de Honda e in vijf exterieurkleuren, te weten Platinum White Metallic, Modern Steel Metallic, Charge Yellow, Crystal Blue Metallic of Crystal Black Pearl.

Tien elektrische auto’s om deze zomer mee te toeren

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat je weer lekker kunt toeren in je klassieker of cabriolet. Dit zijn tien elektrische auto’s waarmee je lekker van de zon kunt genieten.

Elektrische Peugeot e-208: de prijzen

De elektrisch aangedreven Peugeot e-208 arriveert medio 2020 pas in Nederland, maar mag nu al rekenen op veel belangstelling. Er wordt gretig gebruik gemaakt van de mogelijk om alvast een exemplaar online te reserveren, zonder te weten hoeveel de e-208 daadwerkelijk gaat kosten. Want die waren nog niet bekend. Nu wel!

De Peugeot e-208 komt in twee smaken op de markt. De uitvoering Allure wordt leverbaar vanaf 35.250 euro en is onder andere voorzien van 16-inch lichtmetalen wielen, ingebouwde Peugeot Connect navigatiesysteem en een digitaal instrumentenpaneel. Daarnaast is er ook een sportievere GT-uitvoering.

Bron: ZERauto

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding