De onthulling van de nieuwe, volledig elektrische Corsa-e en de Grandland X Hybrid4 – de eerste Opel met een plug-in hybride aandrijflijn – markeren de start van deze strategie. “Het is geen toeval dat de nieuwe generatie Corsa het eerste volledig elektrische model van Opel is. Het is een van onze bekendste en bestverkochte modellen in Europa”, aldus Lohscheller. De Corsa-e is uitgerust met een 100 kW (136 pk) sterke elektromotor en moet goed zijn voor 330 kilometer (WLTP).

Bestellen

Verder presenteerde Lohscheller de nieuwe Grandland X Hybrid4. Die kan 52 kilometer volledig elektrisch rijden (WLTP). Op korte termijn worden de prijzen voor de modellen bekend gemaakt en zijn de auto’s ook direct te bestellen. Klanten die al in het eerste kwartaal van 2020 willen rijden in de nieuwe Corsa-e kunnen zich registreren op de website van Opel Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding