Nieuwe Suzuki Ignis vanaf mei in de showroom

Sommige dingen veranderen gelukkig ook weer niet. Er blijven nieuwe modellen op de markt komen. Suzuki komt met een nieuwe Ignis. Het basismodel de hybride Ultra Compact SUV van Suzuki is leverbaar vanaf 16.750 euro. In mei staat deze bij de dealer.

Net als voorheen is de nieuwe Suzuki Ignis leverbaar in drie uitrustingsniveaus. De standaarduitrusting is echter wel uitgebreid. Zo beschikt elke Ignis Comfort onder meer over de Smart Hybrid hybride aandrijflijn, airconditioning, een stop-/startsysteem, een lichtsensor, centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen vóór, LED-verlichting (koplampen, achterlichten en dagrijverlichting) en een audiosysteem met Bluetooth (handsfree bellen) en USB.
Als Ignis Select (vanaf 18.250 euro) wordt de uitrusting onder meer uitgebreid met stoelverwarming vóór, een achteruitrijcamera, 16 inch lichtmetalen wielen, privacy glass achter en het Suzuki Multimedia Systeem (een 7 inch display, DAB+ radio, Apple Carplay / Android Auto). Ook is de achterbank in twee delen verschuifbaar en neerklapbaar. Daarnaast is de Ignis Select tegen meerprijs te bestellen met CVT automaat of als vierwielaangedreven AllGrip.

Rijbaanassistent

Topmodel Ignis Style (vanaf 19.750 euro) voegt onder meer geregelde airconditioning, navigatie, cruise control en elektrische ramen achter toe, naast het uitgebreide Suzuki Safety System, met een rijbaanassistent, Dual Camera Brake Support en een noodremassistent. Ook de Ignis Style is tegen meerprijs te bestellen met CVT automaat of als vierwielaangedreven AllGrip.
Met een nieuwe grille en een robuuste voor- en achterbumper heeft de kleine SUV een stoerder uiterlijk gekregen. Ook de hybride aandrijflijn is onder handen genomen. De nieuwe Ignis beschikt over een 10Ah litium-ion accupakket, waarmee hij volgens de importeur zuiniger is dan het voorgaande model.

Nieuwe Suzuki Ignis vanaf mei in de showroom - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Suzuki Ignis vanaf mei in de showroom

Sommige dingen veranderen gelukkig ook weer niet. Er blijven nieuwe modellen op de markt komen. Suzuki komt met een nieuwe Ignis. Het basismodel de hybride Ultra Compact SUV van Suzuki is leverbaar vanaf 16.750 euro. In mei staat deze bij de dealer.

Net als voorheen is de nieuwe Suzuki Ignis leverbaar in drie uitrustingsniveaus. De standaarduitrusting is echter wel uitgebreid. Zo beschikt elke Ignis Comfort onder meer over de Smart Hybrid hybride aandrijflijn, airconditioning, een stop-/startsysteem, een lichtsensor, centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen vóór, LED-verlichting (koplampen, achterlichten en dagrijverlichting) en een audiosysteem met Bluetooth (handsfree bellen) en USB.
Als Ignis Select (vanaf 18.250 euro) wordt de uitrusting onder meer uitgebreid met stoelverwarming vóór, een achteruitrijcamera, 16 inch lichtmetalen wielen, privacy glass achter en het Suzuki Multimedia Systeem (een 7 inch display, DAB+ radio, Apple Carplay / Android Auto). Ook is de achterbank in twee delen verschuifbaar en neerklapbaar. Daarnaast is de Ignis Select tegen meerprijs te bestellen met CVT automaat of als vierwielaangedreven AllGrip.

Rijbaanassistent

Topmodel Ignis Style (vanaf 19.750 euro) voegt onder meer geregelde airconditioning, navigatie, cruise control en elektrische ramen achter toe, naast het uitgebreide Suzuki Safety System, met een rijbaanassistent, Dual Camera Brake Support en een noodremassistent. Ook de Ignis Style is tegen meerprijs te bestellen met CVT automaat of als vierwielaangedreven AllGrip.
Met een nieuwe grille en een robuuste voor- en achterbumper heeft de kleine SUV een stoerder uiterlijk gekregen. Ook de hybride aandrijflijn is onder handen genomen. De nieuwe Ignis beschikt over een 10Ah litium-ion accupakket, waarmee hij volgens de importeur zuiniger is dan het voorgaande model.