Eerste Nederlandse verkooppunt Vanderhall geopend in Laren

Liefhebbers van Vanderhall kunnen voortaan ook in Nederland terecht voor modellen van het Amerikaanse merk. De nieuwe en exclusieve showroom in Laren levert de sportieve auto’s uit voorraad.

De aantrekkingskracht van de Vanderhall zit volgens ondernemer Mark Wilbrink in de sportieve rijbeleving. “Een combinatie van snelheid (met een topsnelheid van 225 km/u), kracht (1.5 liter turbomotor van General Motors), de lage zitpositie, het onweerstaanbare motorgeluid en natuurlijk het zomerfrisse gevoel van wapperend haar in de wind. Sportautoprestaties met de sensatie van motorrijden”, aldus Wilbrink.

De Larense ondernemer mikt op jaarlijks zo’n 25 verkopen. Kopers van een Vanderhall stallen hun speeltje doorgaans als derde auto in de garage. Een Vanderhall verwisselt voor een vanafprijs van zo’n 45.000 euro (inclusief btw en bpm) van eigenaar. Een aardig bedrag voor een tweezitter met open kap. “Deze autocycle is inderdaad niet echt bedoeld voor woon- en werkverkeer maar meer voor erbij – voor recreatief gebruik. Er zijn genoeg liefhebbers die iets echt aparts willen hebben, dus dan is hier ook heus belangstelling voor.”

De showroom in Laren toont vanaf augustus diverse exemplaren en levert uit voorraad. Later komen hier nieuwe exemplaren bij, waaronder een volledig elektrisch aangedreven Vanderhall, waarvan de introductie eind dit jaar gepland staat.

Eerste Nederlandse verkooppunt Vanderhall geopend in Laren - Automobielmanagement.nl

Eerste Nederlandse verkooppunt Vanderhall geopend in Laren

Liefhebbers van Vanderhall kunnen voortaan ook in Nederland terecht voor modellen van het Amerikaanse merk. De nieuwe en exclusieve showroom in Laren levert de sportieve auto’s uit voorraad.

De aantrekkingskracht van de Vanderhall zit volgens ondernemer Mark Wilbrink in de sportieve rijbeleving. “Een combinatie van snelheid (met een topsnelheid van 225 km/u), kracht (1.5 liter turbomotor van General Motors), de lage zitpositie, het onweerstaanbare motorgeluid en natuurlijk het zomerfrisse gevoel van wapperend haar in de wind. Sportautoprestaties met de sensatie van motorrijden”, aldus Wilbrink.

De Larense ondernemer mikt op jaarlijks zo’n 25 verkopen. Kopers van een Vanderhall stallen hun speeltje doorgaans als derde auto in de garage. Een Vanderhall verwisselt voor een vanafprijs van zo’n 45.000 euro (inclusief btw en bpm) van eigenaar. Een aardig bedrag voor een tweezitter met open kap. “Deze autocycle is inderdaad niet echt bedoeld voor woon- en werkverkeer maar meer voor erbij – voor recreatief gebruik. Er zijn genoeg liefhebbers die iets echt aparts willen hebben, dus dan is hier ook heus belangstelling voor.”

De showroom in Laren toont vanaf augustus diverse exemplaren en levert uit voorraad. Later komen hier nieuwe exemplaren bij, waaronder een volledig elektrisch aangedreven Vanderhall, waarvan de introductie eind dit jaar gepland staat.