AM TV: Larense ondernemer haalt opvallende Vanderhall naar Nederland

De aantrekkingskracht van de opvallende modellen van Vanderhall zit volgens ondernemer Mark Wilbrink in de sportieve rijbeleving. “Een combinatie van snelheid (met een topsnelheid van 225 km/u), kracht (1.5 liter turbomotor van General Motors), de lage zitpositie, het onweerstaanbare motorgeluid en natuurlijk het zomerfrisse gevoel van wapperend haar in de wind. Sportautoprestaties met de sensatie van motorrijden”, aldus Wilbrink. In AM TV vertelde de ondernemer waarom hij grote kansen ziet voor deze opvallende driewieler.

Liefhebbers van Vanderhall kunnen voortaan ook in Nederland terecht voor modellen van het Amerikaanse merk. De nieuwe en exclusieve showroom in Laren levert de sportieve auto’s uit voorraad. Vanderhall Motor Works is een Amerikaanse onderneming uit Utah, opgericht in 2010 door Steve Hall.

De Venice beschikt over een viercilinder turbomotor die goed is voor 175 pk. Door zijn lage gewicht is dat een garantie voor razendsnelle prestaties. Ook kunnen klanten kiezen voor een elektrische variant. Maar wat heeft Vanderhall nog meer in petto? Bekijk hieronder de uitzending van AM TV.

Bekijk de uitzending hieronder terug:

AM TV: Larense ondernemer haalt opvallende Vanderhall naar Nederland - Automobielmanagement.nl

AM TV: Larense ondernemer haalt opvallende Vanderhall naar Nederland

De aantrekkingskracht van de opvallende modellen van Vanderhall zit volgens ondernemer Mark Wilbrink in de sportieve rijbeleving. “Een combinatie van snelheid (met een topsnelheid van 225 km/u), kracht (1.5 liter turbomotor van General Motors), de lage zitpositie, het onweerstaanbare motorgeluid en natuurlijk het zomerfrisse gevoel van wapperend haar in de wind. Sportautoprestaties met de sensatie van motorrijden”, aldus Wilbrink. In AM TV vertelde de ondernemer waarom hij grote kansen ziet voor deze opvallende driewieler.

Liefhebbers van Vanderhall kunnen voortaan ook in Nederland terecht voor modellen van het Amerikaanse merk. De nieuwe en exclusieve showroom in Laren levert de sportieve auto’s uit voorraad. Vanderhall Motor Works is een Amerikaanse onderneming uit Utah, opgericht in 2010 door Steve Hall.

De Venice beschikt over een viercilinder turbomotor die goed is voor 175 pk. Door zijn lage gewicht is dat een garantie voor razendsnelle prestaties. Ook kunnen klanten kiezen voor een elektrische variant. Maar wat heeft Vanderhall nog meer in petto? Bekijk hieronder de uitzending van AM TV.

Bekijk de uitzending hieronder terug: