Tesla begint met levering Model Y in Nederland

In Tilburg is deze week de levering van de allereerste Tesla Model Y’s in Nederland van start gegaan. Model Y is een volledig elektrische, middelgrote SUV die is ontworpen ‘voor maximale veelzijdigheid en veiligheid met de meest geavanceerde technologie’, aldus. Tesla.

Het merk claimt voor de Y een bereik van 507 km (WLTP). Een HEPA-luchtfilter ‘van medische kwaliteit’ moet de inzittenden beschermen tegen virussen en bacteriën van buiten. Het nieuwe model van Tesla beschikt bovendien over een laadruimte met in totaal meer dan 2.100 liter inhoud.

Bezoekers kunnen in de Tesla Store het panoramische glazen dak en de hoge stoelen van Model Y ervaren, meldt Tesla. Prijzen beginnen in Nederland bij 65.010 euro voor de Model Y Long Range.

Tesla begint met levering Model Y in Nederland - Automobielmanagement.nl

Tesla begint met levering Model Y in Nederland

In Tilburg is deze week de levering van de allereerste Tesla Model Y’s in Nederland van start gegaan. Model Y is een volledig elektrische, middelgrote SUV die is ontworpen ‘voor maximale veelzijdigheid en veiligheid met de meest geavanceerde technologie’, aldus. Tesla.

Het merk claimt voor de Y een bereik van 507 km (WLTP). Een HEPA-luchtfilter ‘van medische kwaliteit’ moet de inzittenden beschermen tegen virussen en bacteriën van buiten. Het nieuwe model van Tesla beschikt bovendien over een laadruimte met in totaal meer dan 2.100 liter inhoud.

Bezoekers kunnen in de Tesla Store het panoramische glazen dak en de hoge stoelen van Model Y ervaren, meldt Tesla. Prijzen beginnen in Nederland bij 65.010 euro voor de Model Y Long Range.