Opel Combo Cargo voortaan ook met stekker te bestellen

De Opel Combo kan voortaan ook als e-Cargo besteld worden. De prijzen voor deze batterij-elektrische lichte bedrijfswagen (LCV) beginnen bij 27.599 euro (exclusief BTW en BPM). De elektrische Cargo is er in twee lengtevarianten.

Afhankelijk van de omstandigheden en het rijgedrag heeft de Combo-e Cargo een actieradius tot 275 kilometer op een volle 50 kWh lithium-ion batterij (WLTP). De batterij is aan een snellaadstation in ongeveer een half uur op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit.

Emissievrije binnenstad

De elektrische Combo is onder meer een interessante keuze voor bedrijven met een focus op duurzame mobiliteit, die een bedrijfsauto bijvoorbeeld willen gebruiken in steden waar de binnenstad alleen toegankelijk is voor emissievrije voertuigen.

De Combo-e Cargo is er in twee lengtevarianten. De eerste versie L1H1 is 4.400 mm lang, heeft een wielbasis van 2.785 mm en kan voorwerpen met een lengte tot 1.781 mm vervoeren. Het laadvermogen is maximaal 800 kg en de laadruimte bedraagt 3,3 m3. De auto mag zelfs een aanhanger van 750 kg trekken.

De 4.750 mm lange L2H1-variant heeft een wielbasis van 2.975 mm en een laadruimte van tot wel 3,9 m3, waarin voorwerpen tot een lengte van 2.131 mm passen. De L2H1-versie is leverbaar vanaf € 28.699,- (exclusief BTW en BPM).

Na de introductie van de Movano-e is de Combo-e het laatste lid van de elektrische LCV-familie van Opel. Opels volledige gamma lichte bedrijfswagens is tegen eind 2021 geëlektrificeerd. Met ingang van 2024 biedt Opel ook van elk model van zijn personenauto’s een elektrische versie aan.

Opel Combo Cargo voortaan ook met stekker te bestellen - Automobielmanagement.nl

Opel Combo Cargo voortaan ook met stekker te bestellen

De Opel Combo kan voortaan ook als e-Cargo besteld worden. De prijzen voor deze batterij-elektrische lichte bedrijfswagen (LCV) beginnen bij 27.599 euro (exclusief BTW en BPM). De elektrische Cargo is er in twee lengtevarianten.

Afhankelijk van de omstandigheden en het rijgedrag heeft de Combo-e Cargo een actieradius tot 275 kilometer op een volle 50 kWh lithium-ion batterij (WLTP). De batterij is aan een snellaadstation in ongeveer een half uur op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit.

Emissievrije binnenstad

De elektrische Combo is onder meer een interessante keuze voor bedrijven met een focus op duurzame mobiliteit, die een bedrijfsauto bijvoorbeeld willen gebruiken in steden waar de binnenstad alleen toegankelijk is voor emissievrije voertuigen.

De Combo-e Cargo is er in twee lengtevarianten. De eerste versie L1H1 is 4.400 mm lang, heeft een wielbasis van 2.785 mm en kan voorwerpen met een lengte tot 1.781 mm vervoeren. Het laadvermogen is maximaal 800 kg en de laadruimte bedraagt 3,3 m3. De auto mag zelfs een aanhanger van 750 kg trekken.

De 4.750 mm lange L2H1-variant heeft een wielbasis van 2.975 mm en een laadruimte van tot wel 3,9 m3, waarin voorwerpen tot een lengte van 2.131 mm passen. De L2H1-versie is leverbaar vanaf € 28.699,- (exclusief BTW en BPM).

Na de introductie van de Movano-e is de Combo-e het laatste lid van de elektrische LCV-familie van Opel. Opels volledige gamma lichte bedrijfswagens is tegen eind 2021 geëlektrificeerd. Met ingang van 2024 biedt Opel ook van elk model van zijn personenauto’s een elektrische versie aan.