Xpeng opent showroom in Leidschendam

Xpeng heeft haar eerste Experience Store in Nederland geopend in winkelcentrum Westfield Mall in Leidschendam. Later dit jaar opent het Chinese merk in samenwerking met zijn partner Emil Frey nog twee Nederlandse winkels. Voor de komende jaren staan er meer store-locaties op de planning in grotere steden door heel Nederland.

Tegelijk heeft de Chinese fabrikant ook de P5, een middelgrote gezinsauto, als eerste model voor de Nederlandse markt geïntroduceerd. De elektrische auto is per direct online te reserveren. In Leidschendam zijn daarnaast ook de P7 en een prototype van een vliegende auto, de X2, tijdelijk te bewonderen.

Retailconcept

Isaac Yeo, Country Head van het Chinese merk in Nederland, licht toe: “We vinden het geweldig dat we nu onze elektrisch aangedreven P5 op de Nederlandse markt kunnen introduceren. Xpeng stelt zich ten doel zijn klanten de beste EV-technologieën te bieden. Daarnaast willen we ons nieuwe retailconcept tot leven brengen door nauwe samenwerking met onze lokale partners.”

Nederland

Vice President Leon He: “Nederland is één van de belangrijkste strategische markten voor ons. We hebben hier vorig jaar ons Europese hoofdkantoor gevestigd en we hebben keihard gewerkt om hier nu ook onze eigen showroom te openen. We zien enorme kansen en groeimogelijkheden op deze markt. Met onze visie op mobiliteit en duurzaamheid hebben we een geweldig pad voor groei uitgezet.”

Lees ook:
Xpeng gaat in zee met Emil Frey Nederland

Xpeng opent showroom in Leidschendam - Automobielmanagement.nl

Xpeng opent showroom in Leidschendam

Xpeng heeft haar eerste Experience Store in Nederland geopend in winkelcentrum Westfield Mall in Leidschendam. Later dit jaar opent het Chinese merk in samenwerking met zijn partner Emil Frey nog twee Nederlandse winkels. Voor de komende jaren staan er meer store-locaties op de planning in grotere steden door heel Nederland.

Tegelijk heeft de Chinese fabrikant ook de P5, een middelgrote gezinsauto, als eerste model voor de Nederlandse markt geïntroduceerd. De elektrische auto is per direct online te reserveren. In Leidschendam zijn daarnaast ook de P7 en een prototype van een vliegende auto, de X2, tijdelijk te bewonderen.

Retailconcept

Isaac Yeo, Country Head van het Chinese merk in Nederland, licht toe: “We vinden het geweldig dat we nu onze elektrisch aangedreven P5 op de Nederlandse markt kunnen introduceren. Xpeng stelt zich ten doel zijn klanten de beste EV-technologieën te bieden. Daarnaast willen we ons nieuwe retailconcept tot leven brengen door nauwe samenwerking met onze lokale partners.”

Nederland

Vice President Leon He: “Nederland is één van de belangrijkste strategische markten voor ons. We hebben hier vorig jaar ons Europese hoofdkantoor gevestigd en we hebben keihard gewerkt om hier nu ook onze eigen showroom te openen. We zien enorme kansen en groeimogelijkheden op deze markt. Met onze visie op mobiliteit en duurzaamheid hebben we een geweldig pad voor groei uitgezet.”

Lees ook:
Xpeng gaat in zee met Emil Frey Nederland