Tesla Model Y Rear Wheel Drive voor net geen 50 duizend

Tesla heeft de Model Y Rear Wheel Drive geïntroduceerd in Nederland en andere Europese landen. De eerste van die auto’s voor Europa worden gebouwd in de Gigafactory in Shanghai.

Het model ontving ook een score van 98 procent in Euro NCAP’s Safety Assist categorieTesla (2022)

“Klanten in Nederland kunnen nu onze volledig elektrische middelgrote SUV bestellen vanaf 49.990 euro met leveringen vanaf december 2022. De zeer efficiënte aandrijflijn van Model Y Rear Wheel Drive, de aerodynamica en Tesla’s expertise in batterijtechnologie zorgen voor een actieradius tot 455 kilometer (WLTP),” meldt Tesla Nederland in een persbericht.

Model Y met achterwielaandrijving is de meest betaalbare variant in de Model Y-reeks van Tesla. Hij wordt standaard geleverd met Autopilot en een premium interieur. Het model kan ook verbonden worden met de Tesla app voor gemakkelijk toegankelijke functies zoals ontgrendelen op afstand, pre-conditioning op afstand, locatiebepaling of snelheidslimietmodus. “Met een maximum oplaadvermogen van 170 kW en toegang tot Tesla’s Supercharger netwerk met meer dan negenduizend snelladers in Europa en toegang tot netwerken van derden, kunnen toekomstige eigenaars van een Model Y met achterwielaandrijving naadloos door heel Europa reizen,” aldus Tesla Nederland.

Lees ook:

Bij Tesla rolt drie miljoenste auto van de band 

Tesla Model Y Rear Wheel Drive voor net geen 50 duizend - Automobielmanagement.nl

Tesla Model Y Rear Wheel Drive voor net geen 50 duizend

Tesla heeft de Model Y Rear Wheel Drive geïntroduceerd in Nederland en andere Europese landen. De eerste van die auto’s voor Europa worden gebouwd in de Gigafactory in Shanghai.

Het model ontving ook een score van 98 procent in Euro NCAP’s Safety Assist categorieTesla (2022)

“Klanten in Nederland kunnen nu onze volledig elektrische middelgrote SUV bestellen vanaf 49.990 euro met leveringen vanaf december 2022. De zeer efficiënte aandrijflijn van Model Y Rear Wheel Drive, de aerodynamica en Tesla’s expertise in batterijtechnologie zorgen voor een actieradius tot 455 kilometer (WLTP),” meldt Tesla Nederland in een persbericht.

Model Y met achterwielaandrijving is de meest betaalbare variant in de Model Y-reeks van Tesla. Hij wordt standaard geleverd met Autopilot en een premium interieur. Het model kan ook verbonden worden met de Tesla app voor gemakkelijk toegankelijke functies zoals ontgrendelen op afstand, pre-conditioning op afstand, locatiebepaling of snelheidslimietmodus. “Met een maximum oplaadvermogen van 170 kW en toegang tot Tesla’s Supercharger netwerk met meer dan negenduizend snelladers in Europa en toegang tot netwerken van derden, kunnen toekomstige eigenaars van een Model Y met achterwielaandrijving naadloos door heel Europa reizen,” aldus Tesla Nederland.

Lees ook:

Bij Tesla rolt drie miljoenste auto van de band