De nieuwe Ford E-Transit Custom is van de grond af aan nieuw opgebouwd om de productiviteit van ondernemers naar een hoger plan te tillen in het 1-tons bedrijfswagensegment. ‘Voor de ontwikkeling van de nieuwe E-Transit Custom heeft Ford al zijn internationale expertise gebundeld op het gebied van research, voertuigtechnologie en softwareontwikkeling.’

“Ford Pro en de E-Transit Custom veranderen onze kijk op de rol van de bedrijfswagen: professionals en bedrijven naar een nieuw digitaal tijdperk leiden”, aldus Jim Farley, voorzitter en ceo van Ford Motor Company. “Dankzij onze klanten is de Transit Custom de populairste bedrijfswagen van Europa. De afgelopen vijftig jaar hebben we goed naar onze klanten geluisterd. De nieuwe E-Transit Custom is dan ook ontworpen en gebouwd om aan hun eisen te voldoen: een Transit die ook in dit nieuwe tijdperk graag de handen uit de mouwen steekt.”

Om de productiviteit op een werkdag te maximaliseren biedt de Ford E-Transit Custom nieuwe oplossingen voor koeriers, waarbij de toegankelijkheid van de cabine en laadruimte geoptimaliseerd is. De cabine fungeert ook als een zakelijke werkplek, met 5G-connectiviteit en een opklapbaar stuurwiel dat als ergonomisch plateau voor laptop of tablet dienst kan doen.

Lees ook:

Ford levert zesde GT af aan Nederlandse klant