In het onderdeel ‘autoschadeherstel’ werd onze landgenoot Edwin de Vries (Autoschade De Vries in Uithuizen) vierde. De eerste plaats ging hier naar Groot-Brittannië, de tweede naar Korea en de derde naar Japan. In het onderdeel ‘autospuiten’ eindigde Kees Luteijn, werkzaam bij Autoschade Steketee in Yerseke, op de zevende plaats. De eerste plaats ging naar Zwitserland en Korea en Nieuw-Zeeland behaalden beide een gedeelde tweede plaats. De Nederlanders ontvingen echter wel een medaille voor Excellent Vakmanschap, “omdat de verschillen met de winnaars in hun vakdiscipline minimaal waren”, aldus VOC-coördinator Henk Bieshaar. “Vandaar dat ook De Vries en Luteijn zijn beloond vanwege hun hoge niveau van vakmanschap.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding