Vijf van de zeven toegetreden vestigingen zijn autoschadeherstelbedrijven die zich als nieuwe ABS-ondernemer hebben aangesloten: ABS Pijnaker (Aalsmeer/Amstelveen), ABS Buntsma (Alphen aan den Rijn), ABS Nefkens (Amersfoort), ABS Le Kluse (Dordrecht), ABS Midden Limburg (Weert/Ospel). Verder is de tweede vestiging van ABS Dries (Schiedam) aangesloten, zijnde ABS Schadepartners (’s-Gravenzande). Daarnaast heeft het bestaande ABS Hassink in Losser een nieuw ABS ServicePunt geopend voor de regio Almelo. Dit servicepunt dient als regionale loketfunctie voor de inname en aflevering van auto’s. De vestiging zit bij het Citroën dealerbedrijf Bennie Wilmink. Naar aanleiding van de opgedane ervaringen beslist ABS later of er meer servicepunten komen binnen het netwerk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding