Bekius wil de merknaam Focwa verder versterken. Zowel naar de Focwa-leden als naar de berijder. “Ik heb heel bewust gekozen voor de rol van voorzitter van de sectie Aanverwante Bedrijven van Focwa. Want Focwa is goed georganiseerd en heeft een grote naamsbekendheid Een andere belangrijke reden voor de keuze van het voorzitterschap is dat Focwa zich niet alleen op de belangenbehartiging van leden richt, maar daarbij ook kijkt naar de Nederlandse berijder. Hij heeft behoefte aan zekerheid over de geleverde kwaliteit van een bedrijf. Net zoals hij er bij de dealer vanuit gaat dat het daar wel goed zit met de kwaliteit, straalt ook de Focwa-erkenning dat uit. Ik wil er als sectie-voorzitter aan bijdragen dat die naam goed blijft of zelfs nog beter wordt.” Lees verder in AM nr. 13

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding