Directeur Johan van Klinken wil af van “het traditionele denken” dat bedrijven met een landelijk netwerk overal moeten beschikken over dezelfde, volwaardige vestiging. In ‘Flexibel netwerk’ gaat CARe mogelijkheden onderzoeken om de organisatie flexibeler te maken. Het is de bedoeling op 1 januari 2006 een aantal pilots afgerond te hebben, zodat een duidelijk beeld ontstaat van de juiste aanpak. Eén van de mogelijkheden lijkt al in een vergevorderd stadium – de opening van een ‘servicestation’ in Haarlem, per 1 oktober. Dit ‘stand-alone’ innamepunt beschikt over een werkplaats van bescheiden formaat en voert alleen klein schadeherstel uit, zoals spotrepairs. Grote schades worden doorgestuurd naar volwaardige CARe-vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding