Hierdoor ontstaat de grootste verzekeraar van Nederland, een positie die nu nog wordt ingenomen door ING. In de fusie zal Interpolis worden ondergebracht bij Achmea. De verzekeraars willen nog geen verdere details geven. Ook is nog niet bekend wat gaat gebeuren met de schadeherstelbedrijven die samenwerken met de verzekeraars. Maar het valt te verwachten dat de schadeherstelnetwerken van beide verzekeraars in elkaar worden geschoven, waardoor mogelijk aangesloten schadeherstelbedrijven uit de boot gaan vallen. Achmea en Rabobank verwachten nog deze zomer het officiële fusiecontract te tekenen. Beide ondernemingen zagen in de eerste helft van dit jaar de winst fors stijgen ten opzichte van dezelfde periode in 2004. De toename is met name aan de schadeactiviteiten te danken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding