Eerste NRM-erkenning total-loss handel

Chiel van den Braak, directeur van het gelijknamige autodemontagebedrijf in Almere, heeft woensdag de eerste NRM-erkenning ontvangen.

Voor die officiële handeling tekenden Jean Coumans, secretaris van Stiba, en Alex de Hoop van het nieuw opgerichte Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV). De NRM fungeert als toezichthouder voor een correcte onderdelenhandel en ziet erop toe dat total-lossvoertuigen uit het criminele circuit blijven. Als middel dient de erkenning van opkopers van deze voertuigen, die moeten voldoen aan strenge normen. Total-lossbureaus van verzekeraars en experts eisen de NRM-erkenning van opkopers. De NRM is onderdeel van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV). Voorheen was NRM een internet-marktplaats voor de in- en verkoop van total-lossvoertuigen.

Eerste NRM-erkenning total-loss handel - Automobielmanagement.nl

Eerste NRM-erkenning total-loss handel

Chiel van den Braak, directeur van het gelijknamige autodemontagebedrijf in Almere, heeft woensdag de eerste NRM-erkenning ontvangen.

Voor die officiële handeling tekenden Jean Coumans, secretaris van Stiba, en Alex de Hoop van het nieuw opgerichte Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV). De NRM fungeert als toezichthouder voor een correcte onderdelenhandel en ziet erop toe dat total-lossvoertuigen uit het criminele circuit blijven. Als middel dient de erkenning van opkopers van deze voertuigen, die moeten voldoen aan strenge normen. Total-lossbureaus van verzekeraars en experts eisen de NRM-erkenning van opkopers. De NRM is onderdeel van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV). Voorheen was NRM een internet-marktplaats voor de in- en verkoop van total-lossvoertuigen.