De tweejaarlijkse vakbeurs voor de autoschadeherstelbranche vindt van 29 tot en met 31 maart plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement omvat ‘best practices’ op het gebied van techniek, marketing en communicatie. Nieuwe technieken worden in workshops belicht door Focwa en VOC. Met het thema speelt Crash in op de onder druk staande omzetten van autoschadeherstellers. Toch signaleert de organisatie ondernemers die omzet en rendement zien groeien. Volgens projectmanager Annette Bos van Crash 2006 komt dit niet alleen door goede marketing binnen de eigen sector, maar ook door het ontginnen van alternatieve markten. Ze wil dan ook succesvol ondernemen een prominente plaats geven op de beursvloer Organisator VNU Exhibitions rekent op honderd exposanten tijdens Crash, die gezamenlijk tienduizend professionals zullen ontvangen. Overigens vinden de vakbeurzen Car Cleaning en Tankstation Techniek volgend jaar niet meer gelijktijdig plaats met Crash. In plaats daarvan worden ze gehouden van 5 t/m 7 maart, in combinatie met de vakbeurs NCE. Meer over Crash 2006 in de komende AM

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding