Doel van Glasgarant is glasschade goed, snel en tegen een goede prijs/prestatieverhouding te herstellen. De in Glasgarant deelnemende verzekeraars zijn Aegon, Algemene Zeeuwse, Delta Lloyd, Europeesche, Fortis ASR, Generali, De Goudse, Reaal en SNS. Kwik-Fit introduceerde in januari 2005 autoruitreparaties in al zijn honderdtachtig filialen en voegde daar in november autoruitvervanging aan toe. De werkwijze, gebruikte onderdelen en materialen, alsmede de kwaliteit van de geleverde diensten sluiten aan bij hetgeen Glasgarant eist van deelnemers. Glasgarant wil één uniforme werkprocedure voor alle autoruitherstelbedrijven. De administratieve afhandeling wordt ondersteund met een geautomatiseerd systeem, dat GRIP heet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding