Kern daarvan is dat VVAA (Vereniging voor Artsen) haar relaties met een all-risk autoverzekering adviseert om autoschade te laten herstellen bij ABS. De verzekerde ontvangt dan voor de duur van de schadereparatie gratis een gelijkwaardige leenauto. Bovendien hoeft hij dan geen eigen risico te betalen (tot 135 euro). VVAA heeft ruim 85 duizend leden en circa vijftigduizend verzekerde auto’s in portefeuille. Het is voor het eerst dat de dienstverlener een samenwerking met een autoschadeherstelketen afsluit. Het uitgebreide netwerk van ABS in Nederland vormt een belangrijke reden voor de overeenkomst. Daarnaast zijn alle VVAA-schadebehandelaars uitgerust met een online tool om maximale grip te houden op het hele schadeherstelproces. Deze tool is ontwikkeld in samenwerking met Dispatch en inmiddels volledig operationeel. De overeenkomst werd ondertekend door Frank Reddering (directeur VVAA schadeverzekeringen, links op de foto) en Cees Klaassen namens ABS.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding